Wireless Fishfinder Dari Smartphone Anda!!

Hobi memancing kini semakin menarik dengan ada nya deeper catch finder ini. Dengan adanya teknologi ini manusia mendahului setapak. Deeper adalah sebuah alat pencarian ikan mudah alih, ringan dan boleh menyampaikan maklumat terus ke telepon bimbit atau tablet anda.

Dengan melemparkan deeper kene tengah air, ia mampu mendapatkan gambaran kedalaman air, lokasi ikan dan suhu air. Deeper hanya sebesar bola tenis, ianya sangat berfungsi sekiranya anda memancing di atas bot, jambatan atau pun di tebing. Ia mampu menunjukkan apa sahaja dibawah air, ikan , buaya malah bangkai kereta.

711fmwn65cl-_sl1500_

credit: amazon

Kisahnya bermula Pengasasnya Aurelijus Liubinas dan Rolandas Sereika adalah warganegara Lithuania pergi memancing ke Finland. Warga tempatan membawa mereka ke tempat memancing yang terbaik tetapi hasilnya menghampakan. Mereka tidak lagi mahu perkara ini berlaku lagi dan mereka menghasilkan deeper yang mengambil masa 2 tahun penghasilannya. 

817mrrcmul-_sl1500_

credit: amazon

Deeper boleh di cas dari kereta atau mana mana USB port. Ianya mudah dan senang dibawa kemana mana, Dengan menggunakan peranti iOS dan android yang boleh di download oleh pemancing secara percuma. Dengan ada nya deeper anda boleh mengenal pasti lubuk ikan dengan mudah.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.