Wanita Sukakan Lelaki Yang Berjambang, persoalannya?

Wanita Sukakan Lelaki Yang Berjambang, persoalannya?

beautiful–beards.tumblr.com

Tidak dinafikan wanita cenderung menyukai lelaki yang memiliki jambang! Tetapi bagi sesetengah lelaki perkara tersebut bukan lah baharu, tetapi ini juga menjadi sebab mengapa lelaki menyimpan jambang untuk mendampingi wanita.

Selama ini mungkin anda telah dikaburi dengan tipu daya dari lelaki yang tidak berjambang yang menjadikan anda tempat persinggahan tanpa merasa bahawa lelaki berjambang ini setia orangnya.

Hari ini anda dapat dengar sendiri dari perspektif wanita dan di sebalik kebenaran mengenai mengapa wanita menyukai lelaki berjambang.  Jangan ingat lelaki berjambang ini tidak romantik.

Kini tiba masanya untuk menjawab mengapa wanita menganggap lelaki berjambang ini menarik.

Wanita bercakap tentang jambang?

Abaikan gosip tentang wanita yang cenderung menyukai lelaki berjambang daripada lelaki yang bersih dari rambut. Mitos ini dibuat kerana mereka cemburu tidak dapat membela jambang dengan baik kerana untuk dapatkan jambang bukan satu jangka masa yang pendek.

Jika di dalam bilik itu terdapat ramai yang bersih mukanya dan seorang yang berjambang sudah pasti yang berjambang itu disukai dan pasti mana-mana wanita akan memberikan alasan hanya untuk mendekati si jambang.

wanita memberitahu bahawa lelaki yang berjambang ini adalah seksi, seperti pisang goreng panas, berkuasa, dominan.

Apa yang membuatkan wanita tertarik kepada jambang?

Jawapan untuk ini agak kelam kabut sikit kerana orang yang simpan jambang ini terkenal dengan perangai mereka yang dikatakan agak selekeh, tidak terurus serta kurang dari aspek kebersihan, sedangkan wanita tersebut sedang membersihkan otak mereka memikirkan betapa dominannya lelaki ini pada wanita.

royal-fashionist

Di sebalik cakap-cakap belakang masih ramai wanita yang mendambakan lelaki yang berjambang, oleh itu jangan hairan melihat “market” mereka lebih tinggi dari yang tidak membelanya. Heh

BACA: 12 Jawapan Pakar Yang Dapat Membantu Golongan Yang Membunuh Diri

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.