Tingkatkan Kualiti Dan Kuantiti Sperma Anda Sehingga 65 Peratus

Bantulah perenang anda untuk berenang seperti Michael Phelps. Anda sudah tahu manfaat lemak omega pada otak dan tulang anda.

Tetapi satu kajian dalam Journal of Nutrition mendapati bahawa lelaki makan jumlah yang lebih tinggi mendapati peningkatan dalam jumlah sperma mereka dengan kadar 65%.

Gambar hiasan: DNA Today

Apa lagi, kesan yang didapati juga hampir serta-merta, yang bererti bahawa apa yang anda pilih untuk makan ketika tengah hari boleh memberikan kesan sebaik sebelum anda mencuba pencuci mulut pada waktu malam pula.

Tuna mungkin merupakan makanan ruji untuk ahli gimnasium, tetapi untuk mendapatkan susuk yang menawan tidak bermakna ia mampu untuk membantu anda dalam bahagian kesuburan.

Gambar hiasan: DNA Today

Ikan yang terdiri daripada sekurang-kurangnya 10% lemak mempunyai kesan paling mengagumkan mengikut kajian para saintois pemakanan.

Ketika mereka sedang mengkajnya, mereka juga mendapati bahawa mengurangkan pengambilan makanan tertentu adalah sama penting.

Gambar hiasan: DNA Today

Daging yang diproses boleh mengurangkan kualiti air mani anda, manakala ikan berminyak seperti ikan kembung boleh menguatkan membran sel yang melindungi muatan sperma anda, membuatkan anda lebih kuat daripada Ryan Gosling pada motosikal.

Selamat mencuba!

Baca lagi: 4 Cara Untuk Anda Melakukan Seks Yang Agresif Bersama Pasangan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.