Permainan Video Super Mario Kini Boleh Di Main Di ioS

Permainan Video Super Mario Kini Boleh Di Main Di ioS

Kini Super Mario Run boleh di muat naik menerusi aplikasi ios. Pada mulanya cara untuk memuat naik agak samar-samar tetapi setelah menekan butang beli ianya ada tiga peringkat di mana jika anda memilih untuk bermain 3 aras hanya percuma namun untuk bermain bagi 24 aras perlu membayar sebanyak RM 10 ringgit.

Bagi permainan ini mario kelihatan berlari untuk mendapatkan jeli dan juga donut. Tapi cara mario bergerak tetap sama. Dia juga belajar 2 trick baru. Melompat, dan melompat lebih tinggi menjadikan dia permainan yang sesuai untuk semua peringkat umur.

Setelah kamu memuat naik permainan tersebut anda dapat masuk ke aras 1-1 hingga 10-3 ( istana pertama) dan selebihnya, anda perlu menjatuhkan 10 tulang, atau hidup dalam memastikan peach itu hidup.

Super Mario Run mempunyai 3 mode, yang ditambah untuk memeriahkan lagi perjalanan 24 aras, yang membuatkan anda leka. Selain itu, super mario run membawa anda pergi ke 6 dunia, dan boleh berlumba dengan rakan anda di dalam aras yang telah ditetapkan, anda juga boleh membuat pilihan mode apa yang anda mahukan.

Jangan anda lupa, Super Mario Run memerlukan anda sentiasa ada akses internet kerana jika terputus internet mereka akan memberitahu anda untuk reconnect kembali.

Komen di bawah jika anda seorang peminat Mario!

Sumber: The Next Web

BACA: Godaman Kedua Berlaku Pada Yahoo Melibatkan 1 Billion Akaun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.