Pengantin minta Tetamu Bayar RM 236.05 Kerana Tidak Hadir

Pengantin Meminta Tetamu Bayar RM 236.05 Kerana Tidak Hadir

blovedblog.com

Apa agaknya perasaan kita apabila terpaksa batalkan jemputan di saat akhir akibat terpaksa menjadi penjaga kanak-kanak kemudian di denda termasuk mahukan penjelasan oleh pengantin.

Macam sudah jatuh di timpa tangga, awalnya tidak dapat hadir kemudian di denda pula selepas itu tidak cukup di denda dia juga diminta memberikan penjelasan diatas ketidakhadiran dirinya dan pasangan ke majlis perkahwinan tersebut.

Pengantin Meminta Tetamu Bayar RM 236.05 Kerana Tidak Hadir.

ads-body-soap

Ini berlaku pada Jessica Parker dari Minneapoli yang tidak dapat hadir di majlis yang mana tidak dibenarkan membawa kanak-kanak kerana terpaksa menjadi “Baby Sitter” di saat akhir. Dia didenda sebanyak RM 236.05 termasuk dengan nota yang berbunyi ganas meminta penjelasan.

Kos ini mencerminkan jumlah yang dibayar oleh pengantin perempuan dan pengantin lelaki untuk makanan yang RSVP untuk , pembayaran balik dan penjelasan untuk tidak menunjukkan kad, memanggil atau teks akan dihargai, ”

aaicyni

Jessica yang ketika itu tidak dapat mempercayai bahawa dia baharu sahaja menerima surat diminta untuk membayar kos makanan telah menghebahkan kejadian tersebut di balai berita KARE 11.

“Anda pasti bergurau kerana pada masa itu sepatutnya menu yang ada adalah dua herba berkulit walleye dan juga servis cas yang dikenakan.”

Dia turut memberitahu bahawa persahabatannya dengan pasangan pengantin itu tidak lagi wujud selepas kes dia diminta bayar RM 236.05 kerana tidak hadir serta tidak memberikan alasan kenapa tidak hadir.

Kos biasa perkahwinan di Australia adalah sebanyak RM 202,150.93, saban tahun kos perkahwinan mereka di sana bertambah.

BACA : Papan Hitam Bertukar Jadi Lukisan Cantik Hasil Kreatif Cikgu Di Jepun

Join us_New

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.