Peladang Yang Hot dalam Kalendar 2017

french-farmers-calendar-2017-fred-goudon-7

Ingat tak dengan kalendar yang memaparkan lelaki peladang yang sangat macho dan handsome hasil tangkapan dari Fred Goudon? Well, sekarang dia tampil dengan peladang yang lebih hot berbanding tahun lepas dengan mengetengahkan beberapa kumpulan lelaki yang tampil separuh bogel dengan gaya peladang di livestock. Tak salah pun kan?

french-farmers-calendar-2017-fred-goudon-4

OK, untuk bekerja di ladang tanpa memakai baju bukanlah satu idea yang baik dari segi kesihatan dan keselamatan, tetapi lelaki ini amat sibuk bekerja bersama dengan kamera tanpa memikirkan pekerjaan mereka di ladang!

french-farmers-calendar-2017-fred-goudon-2

Daripada Champagne dan Picardie ke Normandie dan Provence, Goudon telah menjelajah di negara tersebut di dalam mencari peladang yang fancy yang boleh memberikan posing kepada projek terbaru mereka.

123

Apa yang lebih membanggakan lagi, beliau berjumpa  dengan lebih dari yang dijangkakan untuk projek tersebut. 2016 mungkin teruk, tapi jika anda dapat lihat jejaka kacak tanpa memakai baju posing di dalam kalendar anda mungkin tahun 2017 boleh menjadi lebih bagus dari itu.

french-farmers-calendar-2017-fred-goudon-7

Good idea, mungkin bahagia pertanian di Malaysia boleh buat projek yang sama cari lelaki yang bekerja sebagai peladang sebagai model. Komen di bawah!

Sumber: BoredPanda

BACA: Senarai Datuk Paling Kacak di Dunia

Join us_New

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.