Makanan Berkhasiat Boleh Membantu Anda Untuk Seks Yang Hangat

Jika anda seorang lelaki muda, mendapatkan ereksi yang kekal keras adalah impian anda dan mengekalkannya untuk tempoh masa yang panjang – tidak sepatutnya menjadi masalah.

Hanya sekarang ia menjadi suatu masalah untuk mendapatnya. Dalam beberapa kes, ia sesuatu yang besar.

Gambar hiasan: Eat This

Satu kajian baru-baru ini dalam The Journal of Sexual Medicine mendapati bahawa umur di mana lelaki yang disahkan menghidap mati pucuk (ED) terus jatuh.

Malah, penyelidik melaporkan bahawa kira-kira 25% daripada pesakit baru menunjukkan tanda-tanda masalah ereksi adalah di bawah umur 40, dan hampir separuh daripada mereka mempunyai apa diklasifikasikan sebagai “ED yang teruk,” terma terkini untuk “tidak dapat mengeras sama sekali.”

Gambar hiasan: Eat This

Dan walaupun terdapat perkara yang tidak terkira banyaknya di luar sana yang dipersalahkan kerana penurunan tahap seksual – tekanan kehidupan moden, kemurungan, minuman keras – namun satu perkara yang kita benar-benar tahu hakikatnya:

Ramai daripada lelaki muda hari ini boleh menyalahkan ketidakseimbangan pada diet dan cara pemakanan mereka.

Gambar hiasan: Eat This

Pemakanan lelaki masakini yang terlalu berat kepada jenis-jenis makanan yang berminyak atau bergoreng yang boleh menyumbat arteri mereka pada umur yang lebih muda.

Sudah tentu, kehidupan seks anda akan menjadi bermasalah namun anda boleh memperbaikinya, dan ia semua bermula dengan memilih untuk menjalani pemakanan yang betul dari semasa ke masa.

Baca lagi: 5 Tips Untuk Mempercepatkan Meningkatnya Tenaga Dan Stamina Tubuh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.