Lelaki Cipta Baju Sejuk Yang Sama Dengan Setiap Tempat Yang Dia Lawati

Pernah jumpa ataupun pernah terdengar ada di antara rakan lelaki anda yang mempunyai bakat tersembunyi? Mengait selalunya dikaitkan dengan perempuan kerana mereka lebih sabar dalam melakukan sesuatu perkara. Berbeza dengan lelaki yang lebih bertenaga dah gemarkan aktiviti lasak.

#1.

#2.

#3.

#4.

#5.

#6.

Oleh itu, pasti agak pelik jika anda dengar situasi begini di mana lelaki Sam Barsky telah mengait bajunya sendiri untuk dipakai ketika melawat ke beberapa tempat terkenal ataupun bersejarah dunia.

Beliau langsung tidak membeli pakaian baru sebagai persediaan untuk ke luar negara tetapi memilih untuk mengait sendiri setiap pakaian yang akan dipakai di tempat-tempat yang akan dilawatinya nanti.

Apa yang lebih menyeronokkan lagi, beliau berkongsi kegembiraan dapat melawat ke tempat-tempat tersebut dengan memakai baju yang sama dengan tempat yang dilawati dan rakaman itu akan dikongsi bersama pengikutnya di laman sosial facebook.

Gambar yang beliau rakam dapat dilihat berada di jambatan London, Stonehenge, Pintu San Francisco yang memberikan petunjuk seperti jalan raya, akuarium, pylon, Barsky dan juga baju sejuknya dapat melihat tempat-tempat yang dilawati seakan lebih menarik.

BACA: Di Sini Kami Terangkan Mengapa Seluar Jeans Anda Ada Poket Kecil

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.