Keperibadian Melania Trump Dilihat Dari Tulisan Tangannya

Donald Trump sudah hampir seratus hari menjawat jawatan sebagai Presiden Amerika Syarikat. Selama itu pula, keperibadian Melania Trump masih tetap menjadi teka-teki.

Daripada waktu menolak huluran tangan sang suami dengan menepisnya, dan memasang wajah masam yang handal, membuat masyarakat bertanya-tanya, apa yang sedang difikirkan oleh Melania? Apakah dia bahagia atau tidak menjadi Ibu Negara Amerika Syarikat?

Gambar hiasan: Politico

Sedikit jawapan mungkin boleh didapati melalui hasil tulisan tangan Melania Trump. Seorang master graphologist, Sheila Kurtz telah menganalisis sebuah contoh tulisan tangan Melania dari catatan yang ditinggalkannya di sebuah rumah sakit anak-anak di Italia, sebelum ini.

Pesan yang ditulis Melania saat kunjungannya ke Hospital Pediatric Bambin Gesu di Itali, hari Rabu, berbunyi, “Senang mengunjungi anda! Tetap kuat & positif! Banyak cinta, Melania Trump.” Pesan tersebut disertai dengan gambar bunga dan bentuk hati.

Gambar hiasan: Politico

Mahu mengetahui mengenai bagaimana keperibadian Melania melalui contoh tulisan tangannya itu?

“Ada sedikit kaitan terakhir di akhir setiap kata-kata, yang menunjukkan kegigihan, dia tetap berpegang pada apapun yang dia dapatkan,” kata Sheila kepada Dailymail.

Lebih lanjut, Sheila mengatakan, kaitan yang sama ini menunjukkan bagaimana Melania suka mengumpulkan dan memiliki barang material dan bukan material.

Gambar hiasan: Politico

Kelihatan tulisan tangan Melania menunjukkan banyak ciri-ciri yang positif, dengan ketepatan dalam huruf, dan titik menunjukkan bahawa dia adalah seorang pendengar yang baik, setia dan memiliki kawalan diri yang baik pula.

Sheila juga menunjukkan beberapa kesamaan yang mengerikan antara tanda tangan Melania dan suaminya. Dia mengatakan, vertikaliti yang ditunjukkan oleh Melania Trump mirip dengan suaminya, meskipun miliknya lebih ketat, sempit dan tidak memiliki tanda semangat kemurahan hati. Ugh!

Baca lagi: Who’s The Boss Bakal Direboot Semula Oleh Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.