Jenis Kereta Yang Mempengaruhi Ciri Peribadi anda

Mungkin anda sendiri taknak mengaku dengan mengambil kereta saham anda akan lebih tinggi, disebabkan itu ada sesetengah lelaki yang membeli kereta hanya untuk nampak bergaya apabila bersama teman wanita, ada juga yang ingin nampak lebih hebat di jalan raya, ataupun hanya untuk mendapatkan perhatian.

Sebenarnya kereta anda mempengaruhi personaliti dan boleh digambarkan mampu memberitahu ciri-ciri lelaki sebenar anda.

Itu tidak kira antara personaliti yang anda ada ataupun orang anggap itulah diri anda.

ads-pomade_updated

Jenis Kereta yang bersaiz kecil ke sederhana

Anda adalah seorang lelaki yang praktikal. Anda memakai kereta hanya sebagai satu keperluan dan mementingkan keselesaan. Namun begitu tidak semestinya lelaki yang memakai kereta ini tidak mampu bergaya. Ada sahaja jenis kereta yang bersaiz sederhana yang nampak masih bergaya seperti Myvi dan juga Saga. Jika anda seorang lelaki yang mengutamakan keluarga jenis kereta sederhana besar ini mesti menjadi pilihan. Anda juga seorang lelaki yang penyayang yang gemarkan keselesaan.

Jenis Kereta Yang Mempengaruhi Ciri Peribadi anda

aurakereta.blogspot.com

 

Jenis Kereta Mewah

Anda tidak perlu memberitahu orang ramai tentang kejayaan anda, tengok sahaja dari jenis kereta yang anda pakai mesti anda kerja yang jana pendapatan tinggi setiap bulan. Anda seorang lelaki yang mementingkan kehidupan serba moden. Kereta jenis bmw dan juga audi adalah yang menjadi pilihan.

Jenis Kereta Yang Mempengaruhi Ciri Peribadi anda

www.telegraph.co.uk

Jenis Kereta Sport

Dari kereta Aston Martin ke Mazda RX8s lelaki yang memakai kereta jenis ini adalah lelaki yang sentiasa ingin menang. Mereka akan memastikan apa sahaja yang dilakukan mendapat perhatian. Kebanyakan lelaki jenis ini suka berada di tempat yang sempoi. Namun begitu jika anda ingin memakai kereta ini pastikan reputasi anda lebih dari harga kereta itu ye. Heh.

Jenis Kereta Yang Mempengaruhi Ciri Peribadi anda

www.caranddriver.com

Begitulah sorotan kisah lelaki dengan keretanya, memang tidak boleh dipisahkan. Anda boleh komen dibawah untuk kongsi apa sahaja bersama pembaca Mensive yang lain.

BACA: Cinta Suami Orang? 5 Perbezaan Lelaki Bujang & Lelaki Dah Berkahwin!

Join us_New

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.