Instagram Kini boleh Zoom In Gambar

 

Instagram Kini boleh Zoom In Gambar

twitter

 

 

Pelbagai kelebihan diberikan kepada aplikasi perkongsian gambar terbesar, Instagram kini boleh zoom in gambar anda.

 

 

Jika dulu hanya dapat melihat gambar statik, kini tidak lagi apabila Instagram menaik taraf kualiti aplikasinya dengan instragram kini boleh zoom in gambar. Ia berfungsi dengan video juga, dan meliputi kandungan pada suapan anda, profil dan jelajahi.

 

 

Instagram akhirnya membentuk sebagai platform untuk jurugambar yang lebih serius dan bukan hanya mavens media sosial. nisbah aspek pelbagai membantu anda berkongsi imej kerana mereka bertujuan untuk dilihat , manakala zoom membolehkan anda menumpukan pada butiran.

 

 

Turut berkata, Instagram tidak akan membenarkan anda memusingkan imej landskap, bila sekarang anda boleh zoom in imej , ianya memerlukan perubahan yang tinggi beresolusi 1080 pixel. Turut ada adalah QHD dan 4K paparan pada telefon pintar.

 

 

Tambahan pula, Instagram sebagai medium berkongsi gambar mungkin pada awalnya agak pelik mengapa mereka tidak membuat aplikasi zoom in pada sebelumnya namun begitu kita patut berikan penghargaan pada inisiatif mereka di dalam merealisasikan impian sesetengah jurugambar.

 

 

Seperti biasa pengguna android perlu menunggu sedikit masa untuk mula menggunakannya.

 

Dalam mana-mana kes, ia adalah baik untuk melihat boleh dikatakan yang paling asas sesuatu gambar melayari ciri muncul dalam Instagram, enam tahun selepas ia dilancarkan.  Anda boleh ke kedai aplikasi iOS untuk mencubanya .

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.