Hanya Terdapat Di Lapangan Terbang Di Denmark

Hanya Terdapat Di Lapangan Terbang Di Denmark

remaja

Sekiranya anda berada di lapangan terbang Aalborg, Denmark, terdapat sebuah zon yang dikhaskan untuk pasangan berciuman. Tapi ciuman itu tidak boleh lebih dari 3 minit.

ads-hair-tonic

‘Kiss and goodbye zone’ di lapangan terbang Aalborg, Norresundby, Denmark, terletak di berhampiran pintu masuk. Inilah tempat mencium pasangan sebelum terbang. Dengan catatan, tak boleh lebih dari 3 minit.

Aalborg adalah lapangan terbang ke-3 terbesar di Denmark. Setiap tahun kira-kiran 1.4 juta pengunjung yang masuk dan keluar Denmark dari lapangan terbang ini.

Hanya Terdapat Di Lapangan Terbang Di Denmark

Huffington Post

Pengunjung diberi masa maksimum 3 minit untuk melakukan ‘goodbye kiss’. Perkaran ini untuk mencengah pelancong ketinggalan penerbangan, juga agar pengunjung tidak bercium terlalu lama. Perkara itu dikemukakan oleh pengarah lapangan terbang Aalborg, Soren Svendsen mengatakan dalam emailnya kepada huffington post.

“Kiss and goobye zone’ sudah ada di lapangan terbang Aalborg selama 5 tahun. Kalau 3 minit dirasa kurang, cuba datang ke lapangan terbang Luxembourg. Di sana juga ada zon untuk ciuman dengan maksimum masa 30 minit.

Macam-macam cara yang telah dilakukan bagi memberikan peluang kepada penumpang meluahkan rasa sayang kepada pasangan masing-masing.

BACA: Mata biru pembuat teh Pakistan jadi sensasi media sosial

Join us_New

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.