Gaya Rambut Presiden Amerika, Donald Trump

Dengan pelbagai reaksi dari seluruh dunia di atas kemenangan Donald Trump sebagai presiden Amerika Syarikat yang Baharu menggantikan Barack Obama pasti ramai yang sudah bosan dengan cerita-cerita propaganda yang dilemparkan terhadap dirinya.

Untuk bagi sedikit ketenangan mari kita selami wajah dan gaya rambut tuan presiden ini sebelum sehingga kini.

donald-trump-history-hair-ss01

Di dalam gambar ini di ambil pada tahun 1976, Trump menunjukkan rangka perancangan bagi projek Grand Hyatt. Ketika di era tersebut, beliau dikenali sebagai seorang yang mempunyai citarasa dan memiliki personaliti yang organik. Rambutnya sahaja membuatkan kita terpana. Walaubagaimanpun, beliau yang masih muda itu dilihat sedang mempelajari ilmu perniagaan daripada orang yang lebih tua darinya.

donald-trump-history-hair-ss03

Di ambil pada tahun 1985, Trump dilihat bersama isterinya yang pertama, Ivana. Kelihatan rambutnya disisir kemas dari kiri ke kanan seperti yang dilakukan pada hari ini. Rambutnya juga boleh dikatakan beliau seorang yang cakap lepas. Di dalam gambar tersebut masih lagi mempunyai dahi yang mana kini dahinya boleh dilihat kerana faktor umur.

donald-trump-history-hair-ss04

Gambar yang di ambil pada tahun 1988 dilihat seakan-akan suami isteri ketika itu mempunyai fesyen rambut yang sama.

donald-trump-history-hair-ss05

Trump dan juga bekas teman wanita, Marla Maples sedang menunjukkan perasaan cinta seperti pasangan yang lain di majlis bersama media pada tahun 1991. Dilihat rambutnya itu seakan sampai sehingga ke kening.

donald-trump-history-hair-ss11

Tidak seperti suami, isteri Donald Trump yang dikahwini buat kali ketiga, Melania Knauss, lebih selesa dengan gaya feminin.

donald-trump-history-hair-ss16

Trump yang berada di towernya pada bulan Jun lalu mengumumkan dirinya sebagai calon presiden. Beliau seakan cuba meraih undi wanita dengan menyikat rambutnya ke belakang.

BACA: Rumah Termahal Di Dunia Milik Lelaki India

Join us_New

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.