7 Jenis Fesyen Wanita Yang Dikritik Lelaki

Fesyen Yang Dikritik Lelaki

theglassslipperwedding.com

Sememangnya lumrah wanita dijadikan untuk lelaki dan setiap pasangan juga merupakan anugerah yang telah ditentukan oleh-Nya sedari kita kecil lagi. Begitulah sebaliknya dan ini padangan lelaki terhadap fesyen wanita

 

1. Bibir yang merah

Fesyen Yang Dikritik Lelaki

makeup.vidalondon.net

Menurut lelaki, bibir yang merah tidak sesuai dipakai oleh setiap wanita ini kerana bibir yang terlampau merah akan menganggu pandangan mata si lelaki. Oleh itu, elakkan dari memakai gincu yang terlalu merah.

 

2. High waisted jeans

Fesyen Yang Dikritik Lelaki

jeans.about.com

Menurut lelaki, jeans ini lebih sesuai digayakan untuk orang yang lebih berumur seperti ibu kita. Orang muda yang memakai ini kalau tidak mahu digelar ibu orang lebih baik elakkan.

 

3. Jegging

Fesyen Yang Dikritik Lelaki

brokeandbeautiful.com

Kalau dapat badan yang kurus pakai jegging ini mungkinlah nampak elok namun jika si pemakai punya kaki seperti buah betik elok hentikan sahaja niat itu. Selain daripada seringkali dilihat wanita di luar sana mengenakan jegging dengan baju ketat sehingga menampakkan alur belakang nampak sangatlah tidak manis dan cantik untuk di lihat.

 

4. Sandal gladiator

Fesyen Yang Dikritik Lelaki

www.ebay.com

Mungkin mahu meniru artis barat yang mudah mengenakan sandal gladiator sehingga berbelit kaki. Namun tidak bagi perempuan di Malaysia kerana lelaki sememangnya sukakan kesenangan, jika sudah susah mahu dipakai apatah lagi untuk berjalankan membuatkan si lelaki cukup menyampah dengan fesyen sandal gladiator ini.

 

5. Tudung Berlilit

Fesyen Yang Dikritik Lelaki

belogcikredjambu.blogspot.com

Apabila mengenakan tudung, haruslah nampak manis dan cantiknya di situ, namun jika memakai tudung berlilit ini buat si lelaki tidak keruan baik lupakan sahaja.

 

6. Pakaian berwarna neon

Fesyen Yang Dikritik Lelaki

www.fennwoodhills.com

Warna neon memang cantik terutamanya pada aksesori seperti rantai, beg dan sebagainya. Tapi, tahukah kamu lelaki paling tak faham macam mana seorang gadis boleh pakai pakaian yang bewarna neon sambil berjalan seperti tiada apa-apa yang berlaku.

 

7. Jumpsuit

jumpsuit

Jumpsuit adalah pakaian ‘one piece’ yang bersambung daripada bahagian atas hingga ke bawah. Biasanya pakaian ini agak senang di pakai tetapi susah di tanggalkan. Jadi jangan terkejut jika si dia kata mungkin ini yang terakhir baju jumpsuit yang boleh kamu pakai kerana mula rasa rimas melihat kamu pakainya.

Jadi please, jangan di sebabkan fesyen kamu di tinggalkan oleh si kekasih hati.

Seriously benda ni tak di nafikan, memang pernah terjadi. Tak percaya tanyalah orang di sekeliling kamu!

 


Join us_New

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.