Blackberry Tepati Janji Cipta Model Terbaru Dengan Menggunakan Papan Kekunci Yang Sama

Kembali semula pada awal tahun September 2016, CEO blackbery, John Chen memberitahu syarikat mereka akan mengeluarkan telefon pintar yang lain dengan menggunakan fisikal papan kekunci yang sama. Nampaknya BlackBerry telah mengotakan janji mereka, dengan Papan kekunci QWERTY kembali di dalam BlackBerry, yang baru-baru ini ditonton di CES. Selangkah ke hadapan sebelum pelancaran telefon dilakukan pada bulan hadapan.

Mercuri itu akan mengikut sama dengan skrin papan kekunci yang menjadi mercu tanda BlackBerry disamping mengekalkan kelancaran dan warna hitam yang ada pada BlackBerry sebelum ini.

Telefon itu akan hadir dengan 4.5″ 1080 x Pixel display, yang mana akan menggunakan Android 7.0 Nougat yang dijana kuasa oleh Qualcomm Snapdragon 625 SoC berpasangan dengan 3GB ram. Kelebihan lain yang ada pada telefon itu adalah simpanan sedia ada 32GB, 18 Megapixel, dan 8 megapixel kamera hadapan.

Yang pasti masih ada penggemar jenama telefon ini di luar sana, bagi penulis sendiri, jika rakan rakan masih menggunakan BlackBerry pasti masih lagi menjadi pengguna setia BBM. Komen di bawah!

BACA: Netflix Masih Lagi Lakukan Perniagaan Sewa DVD Kepada Berjuta Pelanggan Pada Sehingga 2017

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.