Bagaimana Seks Memberi Kesan Kepada Para Atlet

_main_sexy_0

Terdapat banyak kata-kata yang memberitahu para atlet tidak dibenarkan melakukan hubungan seks 48 jam sebelum bermulanya perlawanan.  Antara sukan yang terlibat ialah tinju, MMA, dan juga bola sepak.

Tetapi bagi sukan seperti golf dengan melakukan hubungan seks dapat memberikan ketenangan kepada pemain sebelum perlawanan.

Tidak melakukan hubungan seks sebelum perlawanan juga merupakan adat bagi masyarakat yang hidup di zaman Greek dan juga roman. Namun sehingga sekarang masih ada jurulatih yang mengaitkan seks sebelum bertanding akan meningkatkan testosterone sehingga boleh menggangu konsentrasi pemain.

ads-beard-oil

‘Melakukan hubungan seks sebelum pertandingan adalah suatu topik yang tidak pernah hilang sejak sekian lamanya, kami juga menjumpai perkara negatif bahawa seks sebelum pertandingan akan menggangu prestasi pemain.”

Satu kajian pembelajaran juga memberitahu jika seorang atlet wanita melakukan hubungan seks sebelum perlawanan tidak akan menganggu prestasi pemain.

Jika anda ada sebarang cadangan untuk dikongsikan kepada pembaca mensive anda boleh komen diruangkan komen yang disediakan.

BACA: 6 Punca Badan Anda Selalu Rasa Letih & Tidak Bermaya!

Join us_New

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.