Aksesori Pertama Yang Dicipta Khas Untuk Lelaki Berjambang

Krato Milano merupakan satu jenama yang menawarkan barang eksklusif bagi individu yang mahu menyerlah bukan sahaja di hadapan orang ramai tetapi menjadi ketua kepada rakan.

Koleksi Krato yang pertama ini didedikasikan untuk lelaki jambang yang ingin meluahkan perasaan mereka menerusi gaya yang lebih sofistikated.

Jambang selalunya bermain dengan maruah, gaya dan juga keunikan yang membuatkan jambang satu tempat meluahkan perasaan masing-masing.

Aksesori kemas Krato kini menawarkan bentuk seperti tengkorak, kristal yang boleh dicampur padankan dengan gaya unik anda.

Koleksi tersebut boleh di tempah menerusi Kickstarter, yang mana masih lagi mengutip dana hingga 3 November. Yang mana mereka yang telah menempah dijangka terima pada krismas iaitu bulan Disember.

Oleh itu, aksesori ini boleh juga dijadikan hadiah. Dengan sokongan barangan kemas jambang Krato di Kickstarter, anda bukan sahaja membantu barangan unik ini wujud di muka bumi tetapi anda turut menikmati diskaun kerana membantu komuniti lelaki jambang ini berkembang.

Jika anda rasa koleksi ini unik, sila komen di bawah.

Sumber: Boredpanda

BACA: Cipta Semula Periuk Nasi Terbaharu – Rekaan Industri

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.