7 Pemain Hoki Paling Kacak di Dunia

Sumber: SaddaHaq

#7 Moritz Fuerste

Moritz Fuerste lahir pada 28 Oktober 1984 di Jerman. Beliau mempunyai rupa paras yang kacak dan semangat pada wajahnya. Pada tahun 2008, Olimpik Musim Panas, beliau memenangi pingat emas bersama pasukkannya.

 

Sumber: De Telegraaf

#6 Robert Kemperman

Robert Kempermanlahir pada 24 Jun 1990 di Nijmegen. Beliau berasal daripada Netherlands. Mempunyai wajah yang comel dan menawan, ramai wanita yang menyukai pemain hoki ini.

 

Sumber: Deutscher Hockey-Bund

#5 Tobias Hauke

Tobias Hauke lahir pada 11 September 1987 di Jerman. Dengan wajah yang tampan dan keyakinan pada wajahnya, beliau sentiasa menjadi perhatian. Tobias juga mempunyai personaliti dan ketinggian yang baik. Pernah memenangi dua kali pingat Juara pada Olimpik Musim Panas 2008 dan 2012.

 

 

 

Sumber: hoofdklassehockey

#4 Robert Van Der Horst

Robert Van Der Horst lahir pada 17 Oktober 1984 di Netherlands. Beliau ialah seorang yang bijak dan kacak. Matanya ialah bahagian yang menarik perhatian terutamanya wanita.

 

Sumber: Team GB

#3 Barry Middleton

Barry Middleton lahir pada 12 Januari 1984 di United Kingdom. Beliau bermain di posisi pemain tengah dan pada tahun 2009 Eurohockey Nations Cup, beliau sebahagian daripada pasukan England. Pada Sukan Komanwel 2014, beliau mengetuai pasukan England dengan baik.

 

Sumber: Herald Sun

#2 Mark Knowles

Mark Knowles lahir pada 10 Mac 1984. Menjadi kegilaan wanita, beliau mempunyai wajah yang tampan dan stail rambut yang menarik. Beliau ialah pemain hoki yang rajin dan berdedikasi.

 

Sumber: The Hockey Paper

#1 Ashley Jackson

Ashley Jackson lahir pada 27 Ogos 1987 di United Kingdom. Beliau dikatakan sebagai pemain hoki terkacak di dunia. Personalitinya yang baik menyentuh hati ramai wanita. Beliau lama berehat disebabkan kecederaan bahu. Namun beliau kembali ke pasukkannya dengan jaya.

Baca lagi: Betulkah Pemilik Tangan Kidal Lebih Pintar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.