7 Pekerjaan Yang Tidak Memerlukan Anda Pergi Ke Pejabat

Cuba anda fikir tentang  kesudahan kerja anda hanya di pejabat?

Bila fikirkan kembali di dalam banyak banyak profesion, pekerjaan yang memerlukan kita berada di pejabat adalah ketinggalan zaman.

Manusia sebenarnya sudah tidak memerlukan meja ataupun kerusi pejabat untuk bekerja di mana-mana sahaja adalah cara terbaharu.

Di sini merupakan 7 pekerjaan yang tidak memerlukan anda pergi ke pejabat.

1. Travel Blogger

7 Pekerjaan Yang Tidak Memerlukan Anda Pergi Ke Pejabat

www.tnooz.com

Untuk pekerjaan ini memerlukan anda merantau ke seluruh dunia untuk merasai sendiri tempat yang ingin ditulis, kebanyakan masa anda dihabiskan bersama telefon bimbit dan secara tidak langsung dunia merupakan pejabat sebenar anda. Pekerjaan ini tidak memerlukan anda ke pejabat.

    2.  Chef persendirian

7 Pekerjaan Yang Tidak Memerlukan Anda Pergi Ke Pejabat

www.postadsuk.com

Ramai orang kaya yang akan mengambil chef persendirian untuk menguruskan hal pemakanan mereka. Pekerjaan ini sudah tentulah pejabatnya adalah di dapur. Pekerjaan ini juga tidak memerlukan anda menghadap kesesakan lalu lintas, semuanya adalah di dapur.

3. Pengendali majlis

7 Pekerjaan Yang Tidak Memerlukan Anda Pergi Ke Pejabat

blog.kidsday.ae

Untuk pekerjaan ini anda sama juga boleh bekerja dari jauh, tidak memerlukan anda masuk ke pejabat, pejabat anda selalunya tempat anda melakukan projek menguruskan majlis contoh di hotel terkemuka ataupun mana-mana destinasi. Untuk itu pejabat anda biasanya di mana tempat anda meletakkan beg dan terus mencapai telefon bimbit anda.

4. Agen hartanah

7 Pekerjaan Yang Tidak Memerlukan Anda Pergi Ke Pejabat

www.thesocialmediahat.com

Selalunya pekerjaan ini anda harus bersedia untuk pergi ke rumah yang ingin anda jual. Oleh sebab itu kebiasaannnya pejabat anda adalah di rumah tersebut ataupun anda boleh lakukan penjualan dari rumah anda sendiri.

5. Juruterbang

7 Pekerjaan Yang Tidak Memerlukan Anda Pergi Ke Pejabat

www.today.com

Jika anda menikmati kehidupan yang perjalanan dan tidak suka idea yang mempunyai untuk tinggal di satu tempat untuk jangka masa yang panjang, latihan untuk menjadi seorang juruterbang syarikat penerbangan komersial ( atau juruterbang jenis lain ) boleh sampai lorong anda.

Ia membolehkan anda untuk berdagang di pejabat tradisional untuk hotel dan hangar . Anda akan, sudah tentu , dikehendaki duduk di kawasan terkurung yang sama selama berjam-jam pada satu masa, tetapi ia sangat tidak seperti berada di pejabat di yang anda terbang kapal terbang. Tidak sekurang-kurangnya sebahagian kecil dari kamu mahu dapat untuk memberitahu orang ramai bahawa pejabat anda adalah langit?

6. Penyelamat pantai

7 Pekerjaan Yang Tidak Memerlukan Anda Pergi Ke Pejabat

markshimazuphotography.wordpress.com

Untuk pekerjaan anda harus sentiasa berada di laut, jika selalunya mereka yang bekerja di sini akan seringkali terdedah dengan sinar UV matahari. Jika anda mempunyai masa terluang banyak juga aktiviti yang anda boleh buat di tepi pantai kan?

7. Pembancuh air

7 Pekerjaan Yang Tidak Memerlukan Anda Pergi Ke Pejabat

born2invest.com

Tidak kira iklim budaya atau ekonomi, orang akan sentiasa menghargai merebut minuman – dan kebanyakan mereka suka untuk berbuat demikian untuk mengakhiri hari mereka baru sahaja menghabiskan dalam persekitaran pejabat yang tradisional. Mengapa tidak menjadi orang yang cangkuk mereka dengan minuman pilihan mereka ? Dan semasa anda berada di dalamnya , anda boleh menjadi mixologist bertauliah. Mereka bukan sahaja pakar dalam membuat cukup banyak apa-apa minuman , mereka mencipta sendiri. Ramai daripada mereka perjalanan dunia untuk membantu bar dan restoran menyediakan menu minuman yang berbeza.

BACA: Pakai Selipar Flip – Flop ke Pejabat?

Join us_New

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.