5 Tips Penting Untuk Lelaki Kelihatan Lebih Berotot

Ramai lelaki yang tidak kelihatan berotot seperti yang mereka inginkan. Sesetengah dari mereka memiliki badan kurus semula jadi, dan agak sukar untuk melakukan perubahan kepada mereka. Namun ramai yang tidak tahu sebenarnya ada taktik yang akan kami kongsi untuk kelihatan lebih “Jantan” dan berotot.

5 Tips Penting Untuk Lelaki Kelihatan Lebih Berotot

www.dmarge.com

Ianya merangkumi 5 aspek, seperti di bawah kami akan ceritakan secara terperinci. Namun bagi kesemua aspek yang akan diberitahu nanti paling penting adalah anda kena menyediakan minda anda berada pada tahap yang paling fit. Ada sesetengah berpendapat jika anda mempunyai badan yang kurus baju longgar adalah pilihan terbaik agar tampak anda lebih berisi. Tapi ini bukan satu kes! Sebenarnya cara pemakaian itu salah!

5 Tips Penting Untuk Lelaki Kelihatan Lebih Berotot

www.dmarge.com

Apabila jaket sukan dan baju longgar kelihatan betul, ini memberikan gambaran bahawa mereka nampak lebih berotot dan lelaki secara umumnya. Ikuti 5 langkah agar kelihatan lebih besar walaupun tidak mampu menambah berat badan. Ada cara untuk kelihatan maskulin seperti di bawah.

  • Betapa ramai yang boleh menerima melihat badan anda bertukar menjadi maskulin dan kelelakian.
  • Apabila anda bertukar tabiat, pasti permulaannya sukar namun titipkan setiap kali ingin memberikan yang terbaik kepada orang lain.

ads-body-soap

5 TIPS PENTING

  1. Belajar untuk mencintai baju berkolar panjang, jika anda berasa panas naikkan baju sehingga ke siku. Pilih baju kemeja yang mempunyai kekerasan di bahagian kolar untuk menambahkan lagi berat di leher anda.
  2. Jaket, jaket sukan, jaket sut memberikan anda pengalaman berbeza kerana apabila memakainya anda akan mendapat V – shape dan mejadikan anda kelihatan kuat.
  3. Belajar untuk memakai baju berlapis kerana jika dilakukan dengan betul, dengan pandangan yang betul perubahan yang dibina akan turut berubah.
  4. Gunakan baju yang ada corak mendatar kerana corak itu akan memperlihatkan anda kelihatan lebih berotot dan kuat.
  5. Pakai fabrik yang meningkatkan keyakinan diri seperti, seperti flannels , pakaian wol , corduroys dan denim.

Tips Tambahan: guna pakaian dan 5 tips di atas untuk dipraktikkan di dalam pemakaian seharian agar nampak lebih matang.

BACA: Bergaya Dengan Sut

Join us_New

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.