5 Barang Yang Anda Patut Ada Dengan Harga Bawah RM 1000

5 Barang Yang Anda Patut Anda Dengan Harga Bawah RM 1000

Ada seorang kenalan yang menegur ketika membeli belah di pasaran, apabila dia melihat harga dia terkesima masih adakah barangan lelaki yang boleh dibeli dengan harga bawah dari RM 1000?

Dengan keadaan ekonomi yang tegang sekarang, dengan inflasi dunia yang semakin merosot adakah ada barangan seperti dikehendaki?

Setelah puas mengoogle, saya sediakan 5 item yang boleh anda patut ada dengan harga di bawah RM 1000

  1. Suit yang sempurna untuk anda

Tidak dapat disangkal lagi suit memainkan peranan penting di dalam menilai siapa diri anda yang sebenar. Ada orang yang terpaksa berjumpa dengan pelanggan untuk bisnes yang makannya berjuta ringgit. Ada yang perlu melariskan produknya. Untuk itu, padanan suit yang tepat dengan tubuh badan adalah satu kemestian.

Ada dua jenis suit yang boleh anda kategorikan contohnya ialah:

Yang ukurannya untuk anda sahaja

Suit ini sebenarnya sudah sedia ada, tetapi tukang jahit akan ambil ukuran anda dan mengukur kembali dengan baju tersebut. Jika semuanya ok suit yang beharga RM 1000 memang milik anda.

Bespoke

Jika anda seorang yang perfectionist, bespoke suit adalah yang terbaik untuk anda. Ukurannya diambil dari atas hingga bawah. Jahitannya pula super marvellous. Tidak rugi memiliki satu.

bad-fit-tall-man

ads-beard-oil-with-azrel

Beg Kulit

Untuk anda yang kerjanya berurusan denga hartanah atau apa sahaja bidang yang memerlukan anda menyimpan dokumen penting yang banyak, memiliki beg kulit adalah satu kemestian ini kerana sebagai seorang lelaki jika anda memiliki satu personaliti anda dari yang baik akan berubah kepada yang lebih baik.

Anda boleh memiliki beg kulit yang berkualiti di kedai ternama seperti fossil yang menyediakan beg kulit bawah harga RM1000

i-2

 

3. Winter Coat

Jika anda jenisnya suka melancong memiliki baju sejuk ini adalah perkara yang penting ini kerana anda pasti ingin kelihatan segak apabila memakainya pada musim hujan dan sejuk bukan?

Tidak rugi jika mempunyai satu.

 

men-coats-styles-winter-2015-6

Fashion Tag Blog

4. Jam tangan

Masih ada ke jam tangan yang harganya bawah RM 1000? Memang ada, tapi kami di sini maksudkan jam tangan yang akan membuatkan anda lebih berkeyakinan apabila memakainya? Setiap lelaki pasti ada kerjanya yang terpaksa berjumpa dengan pelanggan dan menghadiri perjumpaan besar di tempat kerja bukan? Oleh itu pentingnya memiliki jam tangan cantik merupakan satu bonus.

Jam tangan ini dikira sebagai simbolik lelaki jenis apa anda ini ? Jika anda seorang yang particular, memiliki jam tangan mewah adalah syarat untuk dikenali.

Mana tahu ada yang ingin bertanya jam pukul berapa? Anda boleh mengangkat jam dan memberitahu dengan senyuman.

mensstylerolex-1

Articles of Style

5. Apa sahaja yang akan anda miliki terpulang pada anda

Untu itu barangan apa yang anda idamkan adalah terpulang kepada anda kerana anda sendiri akan menilai betapa beharganya diri anda untuk diberikan hadiah mahal seperti di atas. Mungkin anda boleh jadikan hadiah mahal ini sebagai batu loncatan untuk anda berusaha dengan lebih keras lagi

Komen di bawah jika anda ada sebarang perkongsian.

Sumber: Real Men Real Styles

BACA: Gaya Rambut Presiden Amerika, Donald Trump

Join us_New

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.