3 Barangan Perhiasan Lelaki Yang Patut Ada

Pernah teringin untuk dikenali dimana sahaja? Pernah teringin menjadi seorang yang pakai apa sahaja jadi perhatian? Dia bukan semua benda kita buat jadi perhatian tetapi apa yang kita pakai jadi ikutan, jom ikut 3 barangan perhiasan lelaki yang  patut ada.

 

Bila kita keluar pergi ke shopping mall, atau pun pergi menonton wayang bersama teman pasti baju yang di pakai adalah yang sama so, tak nampak beza. Tak nampak pun anda. Namun jika anda ikuti tips yang ada ini mungkin selepas ini secara tidak langsung di antara kumpulan anda dapat dikenali.

 

 

Untuk memiliki barangan ini adalah seperti memiliki Nintendo’s di zaman 80’an banyak fesyen diperkenalkan saat itu namun tiada fesyen yang diberi penghargaan.

 

Sila lihat di sekeliling dan anda akan sukar bersedia untuk mencari mana-mana lelaki menghiasi barang-barang berharga di bawah. Kemungkinan ? Mungkin salah satu dalam sejuta. Jadi apa yang anda tunggu? Masa untuk membuat tanda anda.

 

 

Jam poket

 

 

3 Barangan Perhiasan Lelaki Yang Patut Ada

youqueen.com

 

 

Memiliki kelas yang tersendiri jam poket mula diperkenalkan pada perang dunia yang pertama, ianya sebelum wujudnya jam tangan. Terdapat 2 jenis jam poket iaitu jam poket yang boleh ditutup dengan jam poket yang sedia nampak jam nya.  Apa pun jam poket ni memang antik sebab itu bila si lelaki membawa jam ini ke luar menjadi satu trend.

 

 

Biasanya orang yang membawa jam poket ini adalah yang menjalani kehidupan mewah. Ianya mudah untuk digayakan serta begitu trendy.

 

 

Sekarang tidak pergi bergegas keluar untuk membeli topi atas dan tongkat , anda tidak perlu kelihatan seperti seorang lelaki Victorian untuk membawa jam tangan poket. Walau bagaimanapun,  poket jaket rompi adalah tempat terbaik untuk menyimpan jam tangan untuk kemudahan akses dan untuk memaparkan rantaian manik dengan cara hiasan.

 

 

Sarung tangan pemandu

 

 

3 Barangan Perhiasan Lelaki Yang Patut Ada

www.moderngentlemanmagazine.com

 

Tidak memilik ferrari? Jangan risau kerana jika anda sudah memiliki sarung tangan ini cukup membuatkan orang ramai tertanya-tanya.

 

Ingat bahawa sarung tangan itu bukan untuk musim sejuk namun dicipta untuk musim panas.

 

Fungsi sarung tangan

Fungsi menyarungkan barangan ini adalah untuk grip kan lagi tangan anda ketika memegang setering sekaligus memberi keselesaan kepada tangan.  Sarung tangan yang baik adalah yang mempunyai saluran angin serta diperbuat daripada kulit.

 

 

Gelang

 

 

 

3 Barangan Perhiasan Lelaki Yang Patut Ada

www.tribalhollywood.com

 

Maksud gelang tu bukan gelang macam selalu si wanita pakai tetapi di pasaran memang ada gelang yang dikhususkan untuk si lelaki memakainya. Gelang yang elok di pilih adalah yang dibuat dari kulit tak pun yang diperbuat daripada logam. Pastikan setiap kali anda memakainya ada nilai sentimental. Pemilihan warna pula mestilah mengikut kulit warna anda, jalan selamat adalah pilih yang bewarna hitam.

 

 

Ruangan ini adalah sekadar memberi cadangan kepada pemakaian si lelaki agar nampak lebih menarik, jika anda mempunyai beberapa barangan lain yang boleh dijadikan perkongsian boleh komen di bawah!

 

 

BACA LAGI:  Mereka Yang Habiskan Banyak Masa Di Pejabat Risiko Pendek Umur

 

Join us_New

http://www.mensive.com/join-us/

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.